Rafinēts šī sviests
Dabas stacija

Rafinēts šī sviests

Parastā cena €1,65 €0,00 Gabala cena par
PVN 21% iekļauts Piegāde tiks aprēķināta vēlāk.

Cena norādīta par 100 gramiem. Ja vēlaties, piemēram, 500 gramus, ievadiet 5 gabalus.

Organiskas izcelsmes.

"Šī (shea) sviests" ir 100% dabīgs produkts - "šī" (shea) koka jeb karite koka riekstu eļļa. Tas dziedē, atjauno, mitrina  un saudzē ādu. "Šī (shea) sviests" ir daudzfunkcionāls produkts, un Āfrikas valstīs cilvēki to izmanto jau gadsimtiem ilgi.

Tāpat kā citiem dabīgiem produktiem arī "šī (shea) sviesta" viena no svarīgākajām pazīmēm ir daudzfunkcionālā pielietošana. "Šī (shea) sviestu" lieto, kā kosmētikas, ārstniecības un pārtikas produktu.

Šis produkts ir lielisks līdzeklis pret ādas novecošanos, cīņā pret striju rašanos, padara ādu elastīgu, veicina šūnu aktīvu darbību un neizraisa alerģijas. Ieteicams lietot arī kā matu kopšanas līdzekli (matu mitrināšanai un to augšanas veicināšanai) un krēmu ikdienas lietošanai, kas aizsargā no kaitīgā saules starojuma (SPF 6). 

"Šī (shea) sviests" var kalpot par masāžas krēmu - noņem muskuļu saspringumu un veicina asinsriti.

"Šī (shea) sviests" ir noderīga sastāvdaļa kosmētikas produktos - līdzekļiem sausai ādai ar mitrinošu iedarbību. 

Shea sviesta lietošana:

  • Sausai ādai
  • Izsitumiem uz ādas
  • Pret ādas lobīšanos pēc sauļošanās
  • Ādas bojājumiem un krunciņām
  • Pret ādas niezi
  • Pret saules apdegumiem un saules apdeguma rezultātā
  • Kā skūšanās krēms
  • Maziem ādas ievainojumiem
  • Ādas plīsumiem
  • Papēžu ādas mīksināšanai
  • Kā aizsargkrēms aukstā  laikā
  • Pret ādas bojājumiem aukstā  laikā
  • Kā pretstriju krēms  grūtniecības laikā
  • Odu kodumu ārstēšanai
  • Veselīgas ādas kopšanai
  • Krampju, muskuļu sarāvumu un pārslodzes gadījumā
  • Pirms un pēc lielas fiziskas slodzes
  • Ādas alerģiju, ko izraisa indīgi augi, ārstēšanai
  • Ekzēmu ārstēšanai
  • Dermatīta ārstēšanai
  • Ādas apdegumu gadījumā (piemēram, ja uz ādas nokļūst karsta cepjamā eļļa)
  • Kā maska trausliem matiem, pret blauznām
  • Kā kosmētikas produktu sastāvdaļa
  • Nagu stiprinašanas līdzeklis
  • Kā papildlīdzeklis artrīta, reimatisma, locītavu sāpju ārstēšanā
  • Iesnu ārstēšanai
  • Lai novērstu un ārstētu autiņbiksīšu noberzumus zīdaiņiem
  • Mājdzīvniekiem (īpaši zirgiem, suņiem un citiem) ādas infekciju, saules un citu apdegumu ārstēšanai, sausas ādas un kažoka kopšanai.